Kezdőlap / Hírek / friss / A Pécsi Vásárcsarnok a Magyar Konyhában!

A Pécsi Vásárcsarnok a Magyar Konyhában!

A Magyar Konyha júniusi számában hat oldalas pécsi gasztrokörkép található, melyben a Pécsi Vásárcsarnok kiemelt helyet foglal el.

„A különlegességek felfedezésével és kóstolásával órákat lehet itt eltölteni, de már az is elragadó, ha csak a cégtáblákat olvassuk: Ízörzők, Kincses Baranya, Mézike vegyeskuckóMosolygós savanyúkáposztaTejhely .” Így kezdi beszámolóját a vásárcsarnokban szerzett élményeiről a magazin újságírója.

A Test & szellem JÓLLAKATÁSA címet viselő összeállítás egyből a vásárcsarnokkal indít. A vásárcsarnok a helyi gasztronómia kincsesbányája, ahol megtalálhatóak sok más mellett a friss zöldségek, gyümölcsök, illatos fűszerek, házi sajtok és tejtermékek, kolbászok, hús- és hentesáruk, halak, a legfinomabb pékáruk, valamint közel 70 helyi őstermelő termékei is. Gyakorlatilag bármilyen minőségi élelmiszer, ami egy átlagos család szükséglete lehet. A gasztrokulturális magazin 52. oldalán kezdődő mellékletben a csarnokból megismerhetjük a Pellérdi Sajtműhelyt, a Fish and chips-et, megszólal Győrváry Gábor, a MikroZöldség Farm Pécs, és Lokodi Ákos, a Laci Te! büfé tulajdonosa, valamint Rácz Lilla, a Brut Nature pezsgőkről mesél.

A vásárcsarnok mellett még rengeteg izgalmas pécsi gasztro úticélt is feltérképezhetnek a kulináris élvezetek kedvelői.

Magyar Konyha2023 06vcs

További híreink