Kezdőlap / Kínálat / Böllérbolt / Böllérbolt

Böllérbolt

A régi Vásárcsarnok emeletén 2002-ben nyitottuk meg első üzletünket.  Kezdetben  a családi gazdaságunkban termelt és feldolgozott őrölt fűszerpaprikánkat ismerhették meg a vásárlók, majd az egyre szélesebb választékba bekerültek a disznóvágáshoz szükséges alaptermékek és a saját készítésű fűszereink is.

2011-ben indítottuk webáruházunkat, mely azóta is hazánk egyik piacvezető online áruháza a szegmensben. Jelenleg 400 nm-es raktárunkból szolgáljuk ki vásárlóinkat.  Nagy raktárunknak köszönhetően az üzletek és a webáruház vásárlóit is gyorsan, szinte minden esetben azonnal ki tudjuk szolgálni.

2022-ben pedig megnyitjuk új üzletünket az új Vásárcsarnokban is, bízva abban, hogy a csodálatos épületben a régi vásárlóink mellett új partnerek is felfedezik  az általunk kínált termékeket.

 Igyekszünk mindig a legújabb dolgokkal szolgálni,  úgymint például az utóbbi években nagy sikernek örvendő ipari pácsót, a legyek ellen használható sonkahálót, a zsugorodó német klipszelt műbeleket, a mintás textilbeleket vagy éppen a klipszelőfogót.

 A töltésben járatlan vásárlókat is sok szeretettel várjuk, igyekszünk hasznos tanácsokkal, receptekkel és praktikákkal segíteni, hogy visszatérhessenek a régi, tradicionális magyar ízekhez és ételekhez.

 Az új üzletünk az új vásárcsarnokban nyit, a buszpályaudvar és az Árkád bevásárlóközpont szomszédságában. Legegyszerűbben a Bajcsy Zs. utca felől nyíló főbejáraton közelítheti meg üzletünket.

Nyitvatartás

Egész évben várjuk vásárlóinkat:

  • H-P: 7:00-15:00

  • Sz: 7:00-12:00

November 1-től Március 1-ig:

  • H-P: 7:00-16:00

  • Sz: 7:00-12:00