Kezdőlap / Hírek / Események / Verscsokor várja a hölgyeket nőnapon a pécsi vásárcsarnokban

Verscsokor várja a hölgyeket nőnapon a pécsi vásárcsarnokban

Nem mindennapi élményben lehet része annak, aki március 8-án, szerdán ellátogat a Pécsi Vásárcsarnokba. A Nemzetközi Nőnap alkalmából a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködésében különleges verscsokrot kapnak ajándékba a hölgyek.


A Pécsi Nemzeti Színház színművészei odaadó műgonddal kötöttek nőnapi verscsokrot a magyar- és a világirodalom legszebb verseiből.
A Nemzetközi Nőnap alkalmából a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködésében pedig át is nyújtják ezt az ajándékot azoknak a hölgyeknek, akik március 8-án ellátogatnak a vásárcsarnokba.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a színház falain kívül is tudunk élményt, ajándékot adni – mondta el Lipics Zsolt, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója.

Ez a minden ízében pécsi esemény újabb bizonyítéka annak, hogy a vásárcsarnok nemcsak a bevásárlás, de különleges események színhelye is lehet. Tisztelői vagyunk mind a hölgyeknek, mind pedig a pécsi színművészeknek. Célunk, hogy élmény legyen a régió legújabb és legnagyobb vásárcsarnokában eltöltött idő. Ezzel a nőnapi verscsokorral, azt hiszem, ez maradéktalanul megvalósul – tette hozzá Szabó Szilárd, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója.

A nőnapon a vásárcsarnok nyitvatartási idejében: reggel 6 és délután 4 óra között óránként szólalnak meg a költemények közkedvelt színművészeink ismert hangján, az épület központi hangszórójából.

A verscsokrot tolmácsoló színművészek: Götz Attila, Laklóth Aladár, Lipics Zsolt, Németh János, Széll Horváth Lajos, Tóth András Ernő.


2023.03.06.

Nőnap 2023 (1)

További híreink