Kezdőlap / Hírek / Séta a Pécsi Vásárcsarnokban a tervezőkkel

Séta a Pécsi Vásárcsarnokban a tervezőkkel

A Pécsi Vagyonhasznosító rendezvénye a DesignPécsen

2022. október 9-én a DesignPécs programsorozat keretén belül a tervezőkkel sétálunk az új Pécsi Vásárcsarnokban. A program különlegessége, hogy maguk az épület tervezői avatnak be bennünket a tervezés és a design műhelytitkaiba és betekinthetünk a kulisszák mögé is, hiszen a vásárlók elől elzárt területekre is bevisz a séta. Garantáltan másképp tekintesz ez után Pécs új vásárcsarnokára!

Dp22 Logo Szines 1 1024x561

A 2022-ben ismét megrendezésre kerülő DesignPécs programsorozat október 7-16. között zajlik, melynek kiemelt témája az idei évben az ipari tervezés és design az építészetben – TALÁLKOZÁSOK TEREI.

Xxtz9111


A piacok mindig is egyfajta találkozási pont, közösségi tér szerepét töltötték be az emberek életében. A vásárcsarnok tervezői beavatják a vendégeket a tervezés műhelytitkaiba, megismerjük az építészeti koncepciót, olyan információk hangzanak el, melyekkel eddig kevesen találkozhattak. Mindez közérthetően. Az elsőkézből származó ismeretek után garantáltan másképp fogunk a vásárcsarnokra tekinteni! 
Séta extra: a vásárlók elől elzárt területekre is benézünk, a végén pedig kérdésekre is szívesen válaszolnak az építészek.
A programot vezetik: Getto Tamás és Sztranyák Gergely.


A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A DesignPécs a Budapest Design Week fesztivál társrendezvényeként valósul meg, melynek védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács. Az esemény pécsi programjainak koordinátora a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

További híreink

Ünnepi nyitvatartás
Íme az Ünnepi nyitvatartásunk. Március 15-én a Vásárcsarnok a Vásártér és a Piacok zárva tartanak, március 16-án szombaton a megszokott