Kezdőlap / Hírek / Események / Bringás ízélmény reggeli lesz a Vásárcsarnoknál

Bringás ízélmény reggeli lesz a Vásárcsarnoknál

Ingyenes kerékpár átvizsgálás, szerviz és finom, minőségi kóstoló! Erre számíthatnak a biciklivel érkező résztvevők az Európai Mobilitási Hét alkalmából megrendezett Bringás Reggelin, az új Vásárcsarnoknál.

Szeptember 22-én csütörtökön 07:00 és 10:00 óra között, az Európai Autómentes Napon „Bringás reggeli” keretében települ ki a PTE Zöld Egyetem programja az új Vásárcsarnokhoz. A program célja az autós közlekedés alternatíváinak népszerűsítése. A PVH Zrt. örömmel vállal részt olyan kezdeményezésben, ahol megjelenik a környezettudatosság, mint fókusz. A program lebonyolítására a Vásárcsarnok északi oldalán kialakított téren – az első külső pavilon és a kerékpártárolók előtt – kerül sor.

A Bringás reggeli keretén belül a helyszínen ingyenes kerékpár átvizsgálást és szervizt vehetnek igénybe a regisztrált résztvevők, akik számára a PVH finom kóstolót is biztosít a Vásárcsarnok színes kínálatából. A Vásárcsarnok termelői/vendéglátói minőségi alapanyagokból készült péksüteménnyel, házi zsíros kenyérrel, almával, teával, házi termelői tejjel várják mindazokat, akik ezen a napon kerékpárral indulnak útnak.

Köszönjük a bérlőinknek a felajánlásokat!

  • Alam – Ja-Zsu Bt., Garami István őstermelő, Kővári Éva őstermelő
  • Tej – Zsirmon Tejbolt
  • Lesütött húszsír – Bőközi Mini
  • Péksütemény, kenyér- Fornetti
  • Tea – Sültetvény

Mindenkit sok szeretettel látunk!

A rendezvény eső esetén elmarad.

További információkért látogass el a PTE Zöld Egyetem weboldalára.

További híreink