Kezdőlap / Hírek / Események / ADVENTI HANGULAT A PÉCSI VÁSÁRCSARNOKBAN

ADVENTI HANGULAT A PÉCSI VÁSÁRCSARNOKBAN

A Pécsi Vásárcsarnokba már november 19-től beköltözik az „Adventi hangulat”. A Bajcsy-Zsilinszky utca felöli bejáratnál ugyanis 5 héten keresztül, egy külön szekcióban adventi hangulatú termékekkel várják az árusok az ünnepekre hangolódó érdeklődőket.

Nutcracker G354454158 1920 1
Fotó: pixabay

A kínálatban kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a kedvükre valót, hiszen találkozhatunk többek között topogó szőnyegekkel, tapintókkal, mesélő macibábokkal, ujjbábokkal, ölelhető macikkal, babáknak és kisgyermekeknek készült készségfejlesztő játékokkal és természetesen ünnepi textilkiegészítőkkel is. Különleges ásványékszereket, ásványcsiszoltakat, illetve természetes ásványokat is vásárolhatunk szeretteinknek, ami igazán remek ajándék lehet a fa alatt. Az illatgyertyák rajongói is megtalálhatják kedvenceiket a vásárcsarnok adventi szegletében. Nálunk beszerezheti az ünnepekhez szükséges kellékeket, de még az idei adventi koszorút is!

Ajándékozza meg szeretteit valami igazán különlegessel! November 19-től december 24-ig adventi hangulatba burkolódzva, ünnepi dekorációval és termékekkel várjuk a kedves vásárlókat.

2022.11.15.

További híreink

Ünnepi nyitvatartás
Ünnepi nyitvatartás
Íme az Ünnepi nyitvatartásunk. Március 15-én a Vásárcsarnok a Vásártér és a Piacok zárva tartanak, március 16-án szombaton a megszokott…